Kövesse Facebook oldalunkat!

Az orosz külügyminisztérium korábban ígéretet tett arra, hogy Moszkva „erőteljes válasza” az amerikai szankciókra nem lesz „szükségszerűen szimmetrikus, hanem jól kiszámított és fájdalmas az amerikai fél számára” – írta a Sputnik orosz hírportál.

Valentina Matvienko, az Orosz Föderáció Tanácsának elnöke pénteken közölte, hogy Moszkva megtorló szankciókat készített elő a nyugati országok ellen:

Jól ismerjük a Nyugat gyenge pontjait, és egy egész szankciócsomagot is készítettünk, amely azokkal az államokkal szemben, amelyek szankcionálták Oroszországot

– mondta újságíróknak.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a maga részéről rámutatott, hogy a nyugati szankciók elleni megtorlás mérlegelésekor Oroszország saját érdekeiből fog kiindulni, és a viszonosság elvét alkalmazza.

A nyilatkozat azután hangzott el, hogy Joe Biden amerikai elnök egy csomó új szankciót jelentett be Oroszország ellen, és azokat olyan intézkedéseknek minősítette, amelyek „azonnali és idővel súlyos költségeket rónának az orosz gazdaságra”.

KORÁBBAN ÍRTUK

Putyin most vág vissza a Majdanért: Elfogják és bíróság elé állítják az „ukrán rezsim”...

Különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében. A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és "nácimentesítésére".

Orosz pöröly: Vlagyimir Putyin „büntetőháborút” indított Ukrajna ellen

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézet vezetője szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök "büntetőháborút" indított Ukrajna ellen, melynek célja az ukrán kormány megbuktatása.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...