Barion Pixel
12.7 C
Budapest
- 2023. március 20.
/  Klaudia,
Kezdőlap Címkék Moszkva

Címke: Moszkva

Lavrov: Moszkva és Peking kész megvédeni egymás érdekeit

Moszkva és Peking kész megvédeni egymás érdekeit a nemzetközi színtéren - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, amikor szerdán Moszkvában fogadta Vang Ji kínai államtanácsost.

Szijjártó Péter: Garantálni kell Magyarország teljes energiabiztonságát

Két célja van a mostani oroszországi látogatásnak, az egyik Magyarország energiaellátásának teljes biztosítása, a másik pedig annak kinyilvánítása, hogy hazánk minél előbb békét akar Ukrajnában

Moszkva visszaszólt: Csak egy rakétát lövünk ki – 16 robbanófejjel – és a fél...

Az év végéig hadrendbe áll az első Szarmat interkontinentális ballisztikus rakétarendszer - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy katonai iskolák végzős hallgatóival kedden Moszkvában megtartott találkozón.

Moszkva szerint: Ukrajnát külföldről irányítják

Oroszország figyelmeztette Svédországot és Finnországot esetleges NATO-csatlakozásuk következményeire - jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő szerdán a Rosszija-24 tévécsatornának nyilatkozva.

Moszkva: Az orosz bankok ismét adhatnak el valutát magánszemélyek részére

A szabályozó hatóság március elején szigorította meg a valutaforgalom ellenőrzését az országban az Ukrajna ellen indított háború miatti nyugati szankciók nyomán, a pénzpiaci volatilitás közepette.

Elsüllyedt a Moszkva rakétacirkáló a Fekete-tengeren

A védelmi minisztérium közölte, hogy a Moszkva rakétacirkáló vontatás közben elsüllyedt A hajó egy lőszerrobbanás következtében korábban megsérült - írta a RIA-Novosztyi.

Moszkva szerint: Hogy ki Oroszország elnöke, azt nem Joe Biden dönti el

Dmitrij Peszkov, az Orosz Föderáció elnökének sajtótitkára kommentálta Joe Biden amerikai elnök szavait, aki egy varsói nyilvános beszédében kijelentette, hogy az orosz vezető "nem maradhat hatalmon", megjegyezve, hogy nem Biden dönti el, ki hatalmon van az Orosz Föderációban

A szankció nem nyugati privilégium: Moszkva egy egész csomaggal készül

Az orosz külügyminisztérium korábban ígéretet tett arra, hogy Moszkva "erőteljes válasza" az amerikai szankciókra nem lesz "szükségszerűen szimmetrikus, hanem jól kiszámított és fájdalmas az amerikai fél számára" - írta a Sputnik orosz hírportál.

Vlagyimir Putyin: Jól figyeljenek most arra, amit mondok!

Vlagyimir Putyin elmondta, hogy Moszkva figyelmesen tanulmányozza az Egyesült Államok és a NATO által a biztonsági igényeire küldött válaszokat, de már most nyilvánvaló, hogy az orosz aggályokat a felek figyelmen kívül hagyták.

Moszkva: Oroszország nem zár be az omikron miatt

Nem került szóba, hogy az új típusú koronavírus omikron mutációjának terjedése miatti zárlatot vezessenek be Oroszországban, az operatív törzs adatai szerint nem tapasztalható a kórházban kezeltek számának ugrásszerű növekedése

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK