Barion Pixel
18.3 C
Budapest
- 2023. szeptember 30.
/  Jeromos
Kezdőlap Címkék Szankciók

Címke: Szankciók

Orbán Viktor: A leggyorsabb inflációcsökkentő eszköz a szankciók eltörlése lenne

A leggyorsabb inflációcsökkentő eszköz az orosz-ukrán háború miatt kivetett szankciók eltörlése lenne - mondta a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

Erre senki sem számított: Mutatjuk mekkora veszteséget okoztak Magyaroszágnak a szankciók

Legalább négyezer milliárd forintnyi veszteséget okozott eddig a magyar költségvetésnek az Európai Unió elhibázott szankciós politikája - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerdán a Győr-Moson-Sopron megyei Csornán.

Orbán Viktor a gázról: Magyarország el tudja látni magát, de a nyugat nem

Magyarország el tudja látni magát gázzal, a nyugatiak nem - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Vlagyimir Putyin: A felfuvalkodott európai politikusok a saját nemzeteiket sújtják a szankciókkal

Az Oroszország elleni nyugati szankciók sújtják az őket bevezető országok gazdaságát és egyben globális válságot idéznek elő - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön

Az átgondolatlan szankciók “mellékhatásai”: Egyre komolyabb adósságokba verik magukat a britek

Rekordszintre emelkedett a hitelkártya-adósságok nagysága az Egyesült Királyságban. Egyre többen aggódnak amiatt, hogy az alacsony jövedelmű háztartások a relatíve drágább hitelezési formák felé fordulnak, hogy így birkózzanak meg az élelmiszer-, ruha- és üzemanyagköltségek emelkedésével.

A szankció nem nyugati privilégium: Moszkva egy egész csomaggal készül

Az orosz külügyminisztérium korábban ígéretet tett arra, hogy Moszkva "erőteljes válasza" az amerikai szankciókra nem lesz "szükségszerűen szimmetrikus, hanem jól kiszámított és fájdalmas az amerikai fél számára" - írta a Sputnik orosz hírportál.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK