Kövesse Facebook oldalunkat!

Volodimir Zelenszkij korábban azt mondta, hogy előbb-utóbb párbeszéd kezdődik Oroszország és Ukrajna között az ellenségeskedés leállítására. Kijelentette azt is, hogy nem fél Moszkvával megvitatni semmilyen kérdést – írta a RIA Novosti orosz állami hírügynökség.

Ukrajna készen áll a tárgyalásokra Oroszországgal a semleges státuszról az ukrán sajtó szerint.

De nekünk (Ukrajnának. – a szerk.) biztonsági garanciák is kellenek.”

– mondta közleményében Mihail Podolják, az ukrán elnök hivatala vezetőjének tanácsadója – írja az UNIAN hírügynökség a Telegram csatornáján.

Előzmények

2022. február 24-én Vlagyimir Putyin orosz elnök különleges katonai műveletet jelentett be a Donbászban. Biztosította, hogy Moszkva tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, csak demilitarizálása és nácimentesítése.

A Honvédelmi Minisztérium hangsúlyozta: az orosz fegyveres erők nem indítanak rakéta-, légi- vagy tüzérségi csapást Ukrajna városaira: a katonai infrastruktúrát a nagy pontosságú fegyverek iktatják ki, a civil lakosságot pedig semmi sem fenyegeti.

KORÁBBAN ÍRTUK

Putyin most vág vissza a Majdanért: Elfogják és bíróság elé állítják az „ukrán rezsim”...

Különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében. A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és "nácimentesítésére".

Orosz pöröly: Vlagyimir Putyin „büntetőháborút” indított Ukrajna ellen

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézet vezetője szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök "büntetőháborút" indított Ukrajna ellen, melynek célja az ukrán kormány megbuktatása.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...