Kövesse Facebook oldalunkat!

Az eddigi információk szerint nincs bajba jutott magyar fuvarozó Ukrajnában – közölte a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete – NiT Hungary pénteken az MTI-vel.

Magyarországról személyszállító jármű nem indult Ukrajnába, a teherfuvarozók pedig a csütörtök hajnali orosz invázió hírére a legközelebbi határátkelő felé vették az irányt, és a lehető leggyorsabban elhagyták a megtámadott országot.

Jelenleg nem tudni pontosan, hány magyar sofőr tartózkodhat a térségben, de legfeljebb pár százan lehetnek.

– tették hozzá.

  • Ukrajna a magyar szállítmányozás szempontjából elsősorban tranzitállam, az úticél rendszerint Oroszország és Fehéroroszország.
  • Aki oda utazik, Lengyelország és Törökország felé kerülhet, akinek pedig mindenképp Ukrajnába kell eljutnia, feltétlenül regisztrálja magát a konzuli szolgálatnál

– hívta fel a figyelmet a NiT Hungary.

KORÁBBAN ÍRTUK

Putyin most vág vissza a Majdanért: Elfogják és bíróság elé állítják az “ukrán rezsim”...

Különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében. A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és "nácimentesítésére".

Orosz pöröly: Vlagyimir Putyin “büntetőháborút” indított Ukrajna ellen

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézet vezetője szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök "büntetőháborút" indított Ukrajna ellen, melynek célja az ukrán kormány megbuktatása.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...