Kövesse Facebook oldalunkat!

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 23 éves férfival szemben, aki biztonsági őrként bántalmazott és hanyatt lökött egy, a szórakozóhelyre betérni kívánó vendéget.

A Fővárosi Főügyészség azt közölte hétfőn az MTI-vel, hogy a biztonsági őr 2021. szeptember 4-én éjjel, egy VII. kerületi szórakozóhelyen dolgozott, ahol feladata volt az érkező vendégek beengedése is.

A belépésre várakozó sorba beállt a sértett férfi a barátaival és előkészítette okmányait, amelyeket a belépéskor a biztonsági őrnek ellenőriznie kellett. Az őr, amikor megtekintette a társaságban elől álló sértett iratait, közölte vele, hogy nem fogja beengedni és lökdösni kezdte. A sértett a karjait széttárva, jelezte, hogy nem érti a vádlott viselkedését.

Ezt követően a sértett és társasága azt kezdte kérdezgetni a vádlottól, miért nem engedi be a sértettet, mire az őr a sértettre támadt, nagyobb erővel kezdte lökdösni, átkarolva eltolta, illetve a már védekező vendéget meg is ütötte.

Az ütéstől megtántorodott férfit a vádlott ismét mellkason lökte, amely hatására a sértett hanyatt esett és feje hátsó részét a járdába ütve elvesztette az eszméletét.

A vádlott ezt követően távozott a helyszínről, míg az eszméletlen sértettet a szórakozóhely szerződött mentőápolója elsősegélyben részesítette a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig.

Az ügyészségi közlemény szerint az elszenvedett ütés és fejének földhöz csapódása következtében a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, azonban az azonnal megkapott orvosi ellátásnak is köszönhetően végül nem került életveszélyes állapotba.

A Fővárosi Főügyészség a 23 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabására és biztonsági őri foglalkozástól eltiltásra tett indítványt a Fővárosi Törvényszékhez benyújtott vádiratában – áll a közleményben.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...