Kövesse Facebook oldalunkat!

Egy hatszáz négyzetméteres, két sorban elhelyezkedő, soronként tizenhárom beállásos garázssor tetőszerkezete és nyolc garázsa égett a Pest vármegyei Szigetszentmiklóson, az Ipar utcában hétfőről keddre virradó éjszaka – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

Azt írták, a lángokat a tűzoltók tíz vízsugárral oltották el. A munkálatok közben az épület födémje beszakadt.

Információk szerint a garázssort leginkább raktározási célokra használták, és az elsődleges felderítések alapján négy személyautó, két motorkerékpár, egy traktor, valamint egy csónak állt a garázsokban.

A tűz a szomszédos épületekre nem terjedt át, a közeli csarnok külső borítása azonban a hő hatására felpúposodott – közölték.

Nyitókép: Unsplash – illusztráció.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...