Barion Pixel
34.8 C
Budapest
- 2024. július 15.
/  Henrik, Roland
Kezdőlap Címkék Tűzkár

Címke: Tűzkár

Az EU mintegy ötszáz tűzöltóval segíti a görög és tunéziai erdőtüzek oltását

Az Európai Unió több mint 490 tűzoltóval és 9 tűzoltó repülőgéppel segíti Görögországot és Tunéziát az erdőtüzek oltásában - tájékoztatott az Európai Bizottság szerdán.

Tűzkár: Garázssor égett Szigetszentmiklóson

Egy hatszáz négyzetméteres, két sorban elhelyezkedő, soronként tizenhárom beállásos garázssor tetőszerkezete és nyolc garázsa égett a Pest vármegyei Szigetszentmiklóson, az Ipar utcában hétfőről keddre virradó éjszaka

Füstbe ment: Eloltották a soroksári autóbontóban pénteken keletkezett tüzet

Szombat délutánra oltották el teljesen a soroksári autóbontóban pénteken keletkezett tüzet, amelynek során kétezer négyzetméteren tizenöt méter magasra felhalmozott fém- és műanyaghulladék gyulladt meg - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Két ember meghalt lakástűzben Győrben

Két ember meghalt hétfő hajnalban egy kigyulladt győri lakásban - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Katasztrófavédelem: Fél év alatt 49 ember halt meg lakástűz következtében

Az év első felében 49 ember vesztette életét lakástűz következtében, héttel több, mint 2021 első hat hónapjában; leggyakrabban idős emberek válnak áldozattá - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden az MTI-t.

Négy megyében rendeltek el tűzgyújtási tilalmat

Négy megyében rendel el szerdától tűzgyújtási tilalmat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság egyetértésével - tájékoztatta a Nébih az MTI-t kedden.

MABISZ: Tűzkárokra 6,5 milliárd forintot fizettek ki tavaly a biztosítók

Ha a biztosítókhoz bejelentett tűzesetek számát illetően nem is volt kiemelkedően gyászos a tavalyi év, a kifizetett összegeket illetően 2010 óta a harmadik legdrágábbnak bizonyult a társaságok számára, közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége.

Karácsonyi tűzmérleg: 358 tűzoltói beavatkozás, 80 kigyulladt épület

Szenteste 134, karácsony első napján 123, a másodikon pedig 101 tűzoltói beavatkozásra volt szükség, 24-én 36, 25-én 27, 26-án pedig 17 épület gyulladt ki - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfő délelőtt az MTI-vel.

Tűzkár: A BRFK közveszélyokozás miatt indított eljárást egy fővárosi háztűz ügyében

Közveszélyokozás miatt indított eljárást a XVIII. kerületi Áchim András utcában szombat délelőtt történt háztűz ügyében a helyi rendőrkapitányság - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kora délután az MTI-vel.

Tűzkár: Eloltották a lángokat a XVIII. kerületi telephelyen

Eloltották a lángokat Budapest XVIII. kerületében, a Fáy utcában egy faipari telephelyen hajnalban keletkezett tűznél - írta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK