Barion Pixel
26.9 C
Budapest
- 2022. augusztus 11.
/  Zsuzsanna, Tiborc
Kezdőlap Címkék Tűzkár

Címke: Tűzkár

Katasztrófavédelem: Fél év alatt 49 ember halt meg lakástűz következtében

Az év első felében 49 ember vesztette életét lakástűz következtében, héttel több, mint 2021 első hat hónapjában; leggyakrabban idős emberek válnak áldozattá - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden az MTI-t.

Négy megyében rendeltek el tűzgyújtási tilalmat

Négy megyében rendel el szerdától tűzgyújtási tilalmat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság egyetértésével - tájékoztatta a Nébih az MTI-t kedden.

MABISZ: Tűzkárokra 6,5 milliárd forintot fizettek ki tavaly a biztosítók

Ha a biztosítókhoz bejelentett tűzesetek számát illetően nem is volt kiemelkedően gyászos a tavalyi év, a kifizetett összegeket illetően 2010 óta a harmadik legdrágábbnak bizonyult a társaságok számára, közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége.

Karácsonyi tűzmérleg: 358 tűzoltói beavatkozás, 80 kigyulladt épület

Szenteste 134, karácsony első napján 123, a másodikon pedig 101 tűzoltói beavatkozásra volt szükség, 24-én 36, 25-én 27, 26-án pedig 17 épület gyulladt ki - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfő délelőtt az MTI-vel.

Tűzkár: A BRFK közveszélyokozás miatt indított eljárást egy fővárosi háztűz ügyében

Közveszélyokozás miatt indított eljárást a XVIII. kerületi Áchim András utcában szombat délelőtt történt háztűz ügyében a helyi rendőrkapitányság - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kora délután az MTI-vel.

Tűzkár: Eloltották a lángokat a XVIII. kerületi telephelyen

Eloltották a lángokat Budapest XVIII. kerületében, a Fáy utcában egy faipari telephelyen hajnalban keletkezett tűznél - írta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tűz Kőbányán: Kigyulladt egy raktárépület, húsz járművel vonultak a tűzotók

Eloltották a tüzet a tűzoltók Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában, ahol egy kétszintes, újépítésű raktár- és irodaépület gyulladt ki hajnalban - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat reggel az MTI-vel.

Tűzkár: Kigyulladt a Borostyán Med Hotel tetőszerkezete Tamásipusztán

Kigyulladt vasárnap este és teljes terjedelmében ég a Borostyán Med Hotel tetőszerkezete Tamásipusztán - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Tűzkár: Az éjjel leégett egy raktárépület Maglódon

Leégett egy könnyűszerkezetes, lemezfedésű, hatszáz négyzetméteres raktárépület Maglódon, a Sugár úton;

Száz tűzoltó és húsz tűzoltóautó vonult ki a Kerepesi úti raktártűzhöz

A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, és már az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületi Kerepesi úti raktárban, amely még vasárnap este gyulladt ki - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK