Kövesse Facebook oldalunkat!

Eloltották a lángokat Budapest XVIII. kerületében, a Fáy utcában egy faipari telephelyen hajnalban keletkezett tűznél – írta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szombat délelőtt a honlapján.

Kisdi Máté szóvivő közölte: a tűzoltók az utómunkálatokat végzik, a még izzó, füstölő részeket tárják fel és oltják el.

A helyszínen és a környező utcákban végzett mérések nem mutattak ki egészségre káros koncentrációt a levegőben – írták.

Az FKI szóvivője korábban azt közölte, hogy a helyszínre több mint nyolcvan tűzoltó, harminc gépjárművel érkezett. A tűz az épületben 150 négyzetmétert, a tetőn mintegy ezer négyzetmétert érintett.

A csaknem négyezer négyzetméteres, kétszintes épület belső helyiségében műanyagszármazékok gyulladtak meg.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...