Barion Pixel
27.8 C
Budapest
- 2024. július 13.
/  Dalma, Izabella
Kezdőlap Címkék Katasztrófavédelem

Címke: katasztrófavédelem

Katasztrófavédelem: Halálos háztűz volt Agárdon

Egy férfi meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Agárdon - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombaton az MTI-vel.

Katasztrófavédelem: Előzzük meg a halottak napi tüzeket!

A halottak napja előtt, többnyire a mécsesek, gyertyák gyújtásából eredő, a temetőkben vagy lakásokban keletkező tüzek megelőzésére figyelmeztet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Katasztrófavédelem: 8 vármegyében gyérítik a szúnyogokat

Az áradások után a héten nyolc vármegye 235 településén és a főváros hét kerületében gyérítik a szúnyogokat - tájékoztatta a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

Katasztrófavédelem: 9 vármegyében irtják a szúnyogokat a héten

A héten Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Pest, Vas és Zala vármegyében gyérítik a szakemberek a

Katasztrófavédelem: Több mint 300 beavatkozás történt a keddi vihar miatt

A keddi viharos időjárás miatt országszerte 318 tűzoltói beavatkozás történt - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője szerdán az MTI-vel.

Jönnek a permetezők: Szúnyoggyérítés lesz Budapesten és az ország 231 településén

Tíz vármegye 231 településén és 7 budapesti kerületben lesz szúnyoggyérítés a héten - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.

Füstbe ment: Eloltották a soroksári autóbontóban pénteken keletkezett tüzet

Szombat délutánra oltották el teljesen a soroksári autóbontóban pénteken keletkezett tüzet, amelynek során kétezer négyzetméteren tizenöt méter magasra felhalmozott fém- és műanyaghulladék gyulladt meg - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Katasztrófavédelem: Több mint 500 esetnél avatkoztak be a tűzoltók hétfőn

Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt: leginkább az útra, épületekre dőlt fák, sérült tetőszerkezetek és közművek miatt riasztották a tűzoltókat az ország több vármegyéjében

Katasztrófavédelem: Közel 5 ezer segélyhívást kaptak a tűzoltók a hétvégén

A szombati szélvihar miatt több mint 4800 segélyhívást kapott a katasztrófavédelem, 438 épület megrongálódott, mintegy 2700 helyszínen dolgoztak a tűzoltók a károk felszámolásán - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Két ember meghalt lakástűzben Győrben

Két ember meghalt hétfő hajnalban egy kigyulladt győri lakásban - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK