Kövesse Facebook oldalunkat!

Egy férfi meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Agárdon – közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombaton az MTI-vel.

Azt írták, hogy szombaton reggel érkezett a bejelentés a katasztrófavédelemhez, hogy füst gomolyog egy családi ház ablakából Gárdony-Agárdon, a Vas utca és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésében.

A tűzoltók három járművel vonultak a helyszínre, ahol egy százhúsz négyzetméteres, egyszintes családi házban csaptak fel a lángok.

Az egységek az égő helyiség ablakán és a bejárati ajtón hatoltak be az épületbe, ahol az egyik szobában néhány négyzetméteren volt tűz.

A füsttel telítődött épület átvizsgálásakor egy férfi holttestét találták meg a konyhában – tették hozzá.

Mint közölték: a házban szemét volt felhalmozva, ami nehezítette a tűzoltók bejutását és az oltási munkálatokat.

A tűz pontos keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni – olvasható a közleményben.

Közölték azt is, hogy a sok éghető anyag felhalmozása nemcsak a tűz keletkezésének veszélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja; az otthonunk tisztán tartása tűzvédelmi szempontból is fontos.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...