Kövesse Facebook oldalunkat!

Kizuhant egy III. kerületi lakóházból és életét vesztette egy férfi – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI megkeresésére szerda este.

Szabó Bettina elmondta, a rendőrség ügyeletére délután érkezett bejelentés arról, hogy egy Szentendrei úti lakóházból kizuhant egy férfi. A baleseti és a halottszemle során idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – közölte a sajtóügyeletes.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...