Kövesse Facebook oldalunkat!

Valamelyest javultak az év eleje óta a globális szuverén adósi kör hitelpiaci kondíciói – áll a Fitch Ratings szerdán Londonban bemutatott átfogó félévi szektorelemzésében.

A nemzetközi hitelminősítő közölte: ennek alapján a világgazdasági szintű államadósi kör kilátását az eddigi romlóról semlegesre javította.

A ház a lépés indokai között kiemelte az európai energiahordozó-árak markáns csökkenését és a kínálati oldalról jelentkező hiányok kockázatának enyhülését.

A Fitch londoni elemzői szerint ezek a tényezők azt jelentik, hogy a legtöbb európai gazdaság elkerüli a recessziót, és az infláció lassulásnak indul.

Nyitókép: Unsplash

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...