Kövesse Facebook oldalunkat!

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Kiriákosz Micotákisz görög kormányfőnek választási győzelméhez – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

„Kérem, engedje meg, hogy ezúton gratuláljak Önnek az Új Demokrácia párt választási győzelme és a Görög Köztársaság miniszterelnökévé történt ismételt kinevezése alkalmából. Az elmúlt években sokat tettünk azért, hogy Magyarország és Görögország kapcsolatai barátiak legyenek. Ebben a nemzetközi kihívásokkal teli időszakban a kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködésünk jelentősége különösen felértékelődik”

– írta Orbán Viktor.

Örömét fejezte ki, hogy „folytatni tudjuk a korábban megkezdett közös munkát és tovább erősíthetjük kétoldalú kapcsolatainkat az illegális bevándorlás megállítása, az energiaellátás biztosítása és a nyugat-balkáni országok európai uniós integrációjának támogatása területén”.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...