Barion Pixel
10.6 C
Budapest
- 2023. március 24.
/  Gábor, Karina
Kezdőlap Címkék Tűz

Címke: tűz

Eloltották az Óbudai-szigetnél kigyulladt hajó lángjait

Kedd estére eloltották a tűzoltók az Óbudai-sziget déli felénél, az Árpád híd budai hídfője közelében délután kigyulladt hajó lángjait - közölte Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Két ember meghalt lakástűzben Győrben

Két ember meghalt hétfő hajnalban egy kigyulladt győri lakásban - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Katasztrófavédelem: 2022-ben 92 ember halt meg lakástűzben

Tavaly 7414 lakástűzben 92 ember halt meg - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője csütörtökön az MTI-t. Mukics Dániel alezredes közleményében azt írta:...

Lakástűzben lelte halálálát egy idős nő

Lakástűzben meghalt egy idős nő csütörtökre virradó éjszaka a Tolna megyei Mucsiban - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Eloltották a tüzet Nyíregyházán

Eloltották a tüzet Nyíregyházán, ahol egy négyszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete lángolt, valamint berendezési tárgyak is égtek - közölte a katasztrófavédelem hétfőn késő este az MTI-vel.

Katasztrófavédelem: Eloltották a Táborfalva térségében napok óta pusztító tüzet

Sikerült eloltani a Táborfalva térségében napok óta pusztító tüzet - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat este az MTI-t.

Katasztrófavédelem: Fél év alatt 49 ember halt meg lakástűz következtében

Az év első felében 49 ember vesztette életét lakástűz következtében, héttel több, mint 2021 első hat hónapjában; leggyakrabban idős emberek válnak áldozattá - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden az MTI-t.

Négy megyében rendeltek el tűzgyújtási tilalmat

Négy megyében rendel el szerdától tűzgyújtási tilalmat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság egyetértésével - tájékoztatta a Nébih az MTI-t kedden.

Halál Csepelen: Tűz ütött ki egy lakásban, egy férfi kiugrott a negyedikről

Tűz ütött ki a XXI. kerületi Szent László utcában egy negyedik emeleti társasházi lakásban - közölte a katasztrófavédelem vasárnap délután az MTI-vel.

Békés megyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

A hétvégi csapadéknak köszönhetően Békés megye területén is jelentősen csökkent a tűzkockázat, ezért április 5-től visszavonják a korábban elrendelt tűzgyújtási tilalmat - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK