Kövesse Facebook oldalunkat!

Eloltották a tüzet Nyíregyházán, ahol egy négyszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete lángolt, valamint berendezési tárgyak is égtek – közölte a katasztrófavédelem hétfőn késő este az MTI-vel.

A város weboldala szerint a Május 1. téren, a Nyíregyházi Család- és Gyermekjóléti Központ elephelyén keletkezett a tűz.

A katasztrófavédelem közlése szerint a tűz részben átterjedt a tetőn elhelyezett napelemekre is. A helyszínre riasztott nyíregyházi és hajdúnánási hivatásos, valamint az ibrányi önkormányzati tűzoltók hét vízsugárral oltották el a lángokat.

A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...