Kövesse Facebook oldalunkat!

Kedd estére eloltották a tűzoltók az Óbudai-sziget déli felénél, az Árpád híd budai hídfője közelében délután kigyulladt hajó lángjait – közölte Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Kolozsi Péter tájékoztatása szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és – a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett – a szárazföldről, valamint a Szent Flórián tűzoltóhajóról fékezték meg a lángokat.

Az egységek még egy izzó rész felszámolásán dolgoznak – tette hozzá, jelezve, hogy a tűz más hajókat és létesítményeket nem veszélyeztetett.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy 15-20 méter hosszú jacht gyulladt ki a Hajógyári-sziget déli csücskénél lévő hajókikötőben.

A tűzesetből származó sűrű, fekete füstoszlop a város távolabbi pontjairól is látható volt.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...