Kövesse Facebook oldalunkat!

Lakástűzben meghalt egy idős nő csütörtökre virradó éjszaka a Tolna megyei Mucsiban – közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Azt írták, hogy a tűzoltók csütörtök délelőtt a holttestet és a kialudt tűz nyomait találták meg.

A többszintes családi ház földszintjén, a 20 négyzetméteres nappaliban két fotel és egy dohányzóasztal égett három négyzetméteren.

Köves Péter Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a 78 éves áldozat, akit hozzátartozója talált meg, vélhetően füstmérgezést szenvedett.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...