Kövesse Facebook oldalunkat!

Csütörtökön is folytatódtak a rakétacsapások Ukrajna ellen. Jelnleg orosz Kalibr rakéták támadják a NATO fegyverszállítási útvonalait Nyugat-Ukrajnában. Ezt Ruslan Ostashko újságíró és televíziós műsorvezető jelentette be Telegram csatornájában. – adta hírül a pravda.ru orosz hírportál.

Azt is megjegyzik, hogy az orosz rakéták a Vinnitsa régió, majd Csernyivci felett repülnek.

Bukovina felett rakétákat láttak elrepülni.

– idézte a csernyivci regionális katonai igazgatás vezetőjét.

Nemrég robbanásokról számoltak ben az ukrajnai Rivne és Volyn régiókban is.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...