Kövesse Facebook oldalunkat!

A forint árfolyama alig változott, vegyesen alakult a főbb devizákkal szemben kedden a bankközi piacon.

Az eurót a reggel hét órai 375,65 forint után 12 órával később 375,21 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 344,64 forint után 344,78 forinton áll, a svájci franké pedig 380,85 forintra ment fel 379,55 forintról.

Kedd esti jegyzésén a forint 6,0 százalékkal áll erősebben az év eleji kezdésnél az euróval, 7,7 százalékkal erősebben a dollárral és 5,6 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...