Kövesse Facebook oldalunkat!

Marat Bashirov orosz politikai tanácsadó elmondta, hogy Vlagyimir Putyin szombat éjszaka érkezett a Kremlbe. Basirov egyelőre csak célzásokat tett az Orosz Föderáció elnökének éjszakai Kremlben tett látogatásával kapcsolatban – adta hírül a pravda.ru orosz hírportál.

Az interneten olyan felvételek keringtek, amelyeken villogó lámpás kormányzati járművek száguldanak át Moszkván szombat éjjel.

Azt, hogy az Orosz Föderáció vezetője a konvojban van, Basirov erősítette meg nemrég a mikroblogjában:

A konvoly Putyin elnökkel 23.00-kor érkezett a Kremlbe Vnukovóból. Ez meglehetősen szokatlan, de a magyarázat egyszerű – biztonságos vonalon beszélni és döntéseket hozni, csak így lehet.

– mondta Basirov.

Basirov ugyanakkor sietett megnyugtatni az aggódó internetezőket:

Valami történt, de ez egy külső eset. Oroszországon belül minden rendben van.

– tette hozzá.

Hivatalos bejelentés arról, hogy valójában mi történt egyelőre még nem érkezett.

Korábban Vlagyimir Putyin bejelentette, hogy Fehéroroszországot Iskander-M rakétarendszerekkel látják el – beleértve azokat is, amelyek nukleáris robbanófejjel vannak felszerelve.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...