Kövesse Facebook oldalunkat!

A horvát fővárosban található IKEA áruház egyik alkalmazottja elmondta, hogy egyelőre ellenőrzik a közösségi médiában megjelent információkat azzal kapcsolatban, hogy az áruház eladóterében lévő képkeretekbe valaki Vlagyimir Putyin orosz elnök fotóit helyezte el – adta hírül a RIA Novosztyi orosz hírügynökség.

Korábban a média és a közösségi hálózatok arról számoltak be, hogy Zágrábban, az IKEA áruházban Vlagyimir Putyin portréi jelentek meg a képkeretekben.

Ma hallottunk erről a hírről, és… most ellenőrizzük

– mondta a RIA Novosztyinak egy ügyfélszolgálati szakember.

Az IKEA egyébként 2000 óta 14 teljes méretű áruházat nyitott Oroszország több régiójában és három városi formátumú üzletet Moszkvában.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...