Barion Pixel
24.4 C
Budapest
- 2022. június 27.
/  László
Kezdőlap Címkék IKEA

Címke: IKEA

Zágrábi troll: Putyin képeivel rakták tele az IKEA eladóterében lévő kereteket

A horvát fővárosban található IKEA áruház egyik alkalmazottja elmondta, hogy egyelőre ellenőrzik a közösségi médiában megjelent információkat azzal kapcsolatban, hogy az áruház eladóterében lévő képkeretekebe valaki Vlagyimir Putyin orosz elnök fotóit helyezte el.

IKEA felmérés: A járvány alatt magyarok kétharmada változtatott otthonán

A magyarok 65 százaléka változtatott valamilyen mértékben - ezen belül 13 százalék jelentősen - otthonán annak érdekében, hogy el tudja végezni azokat a tevékenységeket, amelyekre a járvány időszaka alatt csak itt volt lehetősége - derül ki az IKEA felméréséből.

Biztonság a boltokban is: Több üzlet szigorúbb létszámkorláttal indult újra

Az elmúlt egy hónapban zárva tartó üzletek többsége kinyitott, miután Magyarországon a beoltottak száma kedden meghaladta a 2,5 milliót.

Új fejezetet nyit az IKEA! 70 év után búcsúzunk a híres katalógustól

Az IKEA katalógus fantasztikus 70 évet tudhat maga mögött, az évek folyamán közkedvelt és ikonikus kiadvánnyá nőtte ki magát, és – az IKEA sikerének meghatározó tényezőjeként – fontos szerepet játszott abban, hogy a svéd vállalat lakberendezési termékeivel és megoldásaival elérje és inspirálja az emberek többségét, a világ minden táján.

Az IKEA csúcskategóriás 13 illatgyertyából álló kollekciót dob piacra

Az illatok egyik legnagyobb mesterével, Ben Gorhammel (Byredo) együttműködve az IKEA a Láthatatlan Dizájn világába kalauzol minket – az ötlet alapja, hogy nem csupán az otthonunk megjelenése befolyásolja, hogy miként érezzük magunkat benne.

Az IKEA májusban megkezdi európai boltjainak újranyitását

Az IKEA-boltok többségét birtokló Ingka Csoport vezetője azt mondta, hogy terveik szerint májusban megkezdik európai üzleteik újranyitását, de arra nem tért ki, hogy hogy pontosan hol és mikor.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK