Kövesse Facebook oldalunkat!

Az oroszoknak nem kell félniük attól, hogy ismét a „vasfüggöny” mögé kerülnek, amely felépítése immár csak a nyugati országok megbízhatatlanságát és tárgyalási képtelenségét mutatja. A modern Oroszország „lehetőséget talál magának az életre és a fejlődésre”, a szankciókkal pedig meg fogunk bírkózni – írta a Pravda.ru Szergej Lavrov Al Jazeerának adott interjújára hivatkozva.

Szergej Lavrov az Al Jazeerának adott interjújában kifejtette, hogy:

Mindenki megérti, hogy a vasfüggöny építése azoknak a sorsa, akik a gyarmatosítás és a neokolonializmus elavult kategóriáiban gondolkodnak. És ez a Nyugat döntése. Biztosíthatom önöket, hogy:

megtaláljuk a lehetőséget, hogy tovább éljünk, fejlődjünk, és nem is fogunk túl sokat aggódni amiatt, amit nyugati partnereinkkel tettünk, ismét bizonyítva teljes megbízhatatlanságukat és teljes tárgyalásképtelenségüket

– mondta az orosz diplomácia vezetője.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...