Íme elkészült az összeállítás a Biztosító Magazin legolvasottabb cikkeiről. Amennyiben véletlenül lemaradt volna valamelyik írásról az év során, most ezt bepótolhatja!

 

10. hely:

D.A.S: Mindenképp jelentse az okmányirodában és a biztosítónál az autóeladást

Vevőként és eladóként is érdemes tisztában lennie azzal, hogy egy frissen eladott, illetve megvásárolt gépkocsival okozott balesetért kit terhel a felelősség, és hol futhat a félre az eljárás, ha nem vagyunk elég figyelmesek – hívta fel a figyelmet a dr. Vágány Tamás, D.A.S. Biztosító munkatársa.

9. hely:

Megéri-e vagy sem? Nyakunkon a milliós négyzetméterárak

Ismét egyre több új lakópark épül, a fővárosban az átlagos négyzetmáter árak pedig az egymillió forintot közelítik. Ezzel párhuzamosan persze a használt lakások ára is szépen emelkedik. Hogyan jussunk okosan lakáshoz ilyen piaci körülmények között? A Biztosító Magazin ennek járt utána: Kali József, személyes pénzügyi és biztosítási tanácsadót kérdeztük, mire számítson az, aki most vág bele a lakás projektbe?

 8. hely:

A Generali biztosítja a következő két évben a diákokat Magyarországon

A Magyar Állam képviseletében eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium két naptári évre szóló szerződést kötött a Generali Biztosítóval az állami intézményekben tanuló gyerekek biztosítására.
7. hely:

Növekvő európai ügyfélbázis, egyre többen bíznak az OVB-ben

Az OVB ügyfélkörének növekedése azt jelzi, hogy az európai népesség körében egyre nagyobb az igény a személyes és szakképzett átfogó pénzügyi tanácsadásra.

6. hely

Az idei nyár legszebb kék számlapos órái a könnyed eleganciát kedvelő férfiaknak

Akár égszínkék búváróráról, akár a klasszikus fekete nyakkendős – öltönyös kombinációhoz választott mélykék darabról legyen szó, kevés olyan óra létezik, amelyen ennek a színnek valamely árnyalata ne állna jól. A kék különféle elegáns tónusai már régóta foglalkoztatják az óragyártók fantáziáját, íme hát a legszebb 9 kék árnyalatú óra az idei nyárra.

5. hely:

Állami gondozottból lett sikeres biztosítási tanácsadó

Szívós és eltökélt férfi, aki kitartó munkával a semmiből építette fel magát, határozottságával, egyszerű és célratörő gondolkodásával azonnal rokonszenvet kelt az emberekben. Mondhatnánk, hogy ez munkaköri elvárás egy biztosító társaság pénzügyi tanácsadójától, de Szekeres Csaba mentalitásából adódóan is egy higgadt profi benyomását kelti. Az eltökéltség és a határozottság jól érezhető a jelenlétében, hiszen keményen megküzdött mindenért eddig az életében és éppen ezáltal tud a magánéletében is harmonikus környezetet biztosítani. Karrierútja kiváló példa azoknak a pályakezdőknek, akik úgy érzik, hogy a jövőjük éppen ködbe burkolódzik, és csak egy kis lökésre lenne szükségük, hogy elinduljanak az életben.
4. hely:

Lesz-e egyáltalán nyugdíjunk? Mire számíthatunk és mit tehetünk magunkért?

Vajon milyen lesz nyugdíjasnak lenni húsz/harminc/negyven év múlva? Érkezik majd havonta a postás, mint most, vagy a nyugdíjrendszer mai formája összeomlik? Lehetséges viszonylag nyugodt jövőt biztosítani magunknak? Vagy ha megöregszünk, szükségszerű a lecsúszás, a mostani életszínvonalunkhoz képest? Kurucz Adrienn, a WMN.hu újságírója utánajárt.

🏆🥉 3. hely:

Szekszárdi gázrobbanás: Meghaladja a 200-at a bejelentett károk száma

Eddig 50 millió forintot meghaladó kártérítést fizetett ki az Aegon Biztosító a szekszárdi gázrobbanásban érintetteknek, kétszázat meghaladó kárbejelentést kezel a biztosító. A kárszakértők folyamatosan dolgoznak, a helyreállítás módjáról és technológiájáról egyeztetnek a károsultakkal és a társasház képviselőivel.

🏆🥈 2. hely:

Tizenötezres hallgatóság az USA-ban, Király Márta a burnoutból tért vissza a csúcsra

A pénzügyi specialistákról általában egy szigorú, idősebb férfi jut az eszünkbe, aki az asztal másik oldalán ülve szúrós tekintettel méregeti szándékaink komolyságát. Ezzel szemben Király Márta a pénzügyi szektorban sikert-sikerre halmozó pörgős, stílusos nő, aki rutinosan és könnyed eleganciával kezel bármilyen kihívást. Az Aegon Prémium üzletágának vezető szakértője, sikeres pénzügyi tanácsadó, aki töretlenül építi karrierjét. Ez abban is megnyilvánul, hogy ma már nemcsak a biztosítási szakma, de a hazai gazdasági elit is ismeri a nevét. Pénzügyi tanácsadóként ügyfeleit életük részévé válva kalauzolja a pénzügyek világában. Élete első nagyszínpadi beszédét az MDRT idei konferenciáján fogja tartani Los Angelesben a világ legsikeresebb tizenötezer pénzügyi tanácsadója előtt.
🏆 🥇 1. hely:

Nyugdíjba mennél 30-40 évesen? Matek az egész: a PANNON-SAFE már kisütött valamit

A mókuskerékből való kiszállás régóta foglalkoztatja a … nos, nagyjából mindenkit, aki benne van. Egy Észak-Amerikában indult mozgalom van terjedőben Európában is, amelynek több sikeresen idő előtt nyugdíjba vonult tagja hírdeti, hogy néhány – módszereiben egyszerű, betartásában nehéz – alapelv segítségével sok ember számára elérhetővé válhat, hogy az unott, fárasztó munkáját egy kellemes és jobb életre cserélje. Ezt szeretnénk dióhéjban bemutatni, érdeklődés esetén később részletesebben is. – írta a Pénzügyeink Biztonságban blogján a PANNON-SAFE biztosítási alkuszcég.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...