Akár égszínkék búváróráról, akár a klasszikus fekete nyakkendős – öltönyös kombinációhoz választott mélykék darabról legyen szó, kevés olyan óra létezik, amelyen ennek a színnek valamely árnyalata ne állna jól. A kék különféle elegáns tónusai már régóta foglalkoztatják az óragyártók fantáziáját, íme hát a legszebb 9 kék árnyalatú óra az idei nyárra.

1Audemars Piguet

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph

A modern óragyártás egyik megkerülhetetlen legendája a Royal Oak, amit 1972-ben Gérald Genta tervezett. Ez volt az első acélszerkezetes luxusóra, aminek az egyedi formatervezése – a beépített csatjával és a nyolcszögletű koronájával – azóta is fejlődik. Az egyik legnépszerűbb változat ebből a modellből az Offshore névre keresztelt kronográf, a maga hatalmas tapétát imitáló kék számlapjával.

Óratok:  Acél, 42 mm
Szíj:  Gumi
Szerkezet: Calibre 3126/3850 Manufacture – automata
Vízállóság: 100 méter
Ár: kb. 6.8 mFtaudemarspiguet.com

 

Vissza

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...