Kövesse Facebook oldalunkat!

Az európai pénzügyi közvetítő konszern, az OVB 3,41 millióra növelte európai ügyfeleinek számát. 2018 első félévében az összesített értékesítési jutalék elérte a 115,3 millió eurót, ami 0,6 százalékkal marad el az előző év hasonló időszakának értékétől.

A német piacon sikerült kiegyenlíteni az előző negyedéves visszaesést

  • Németországban az OVB 29,0 millió euró összesített értékesítési jutalékot termelt ki, amellyel szinte kiegyenlítette a 2018 első negyedévében tapasztalt visszaesést.
  • A dél-, és nyugat-európai szegmensben 29,0 millió eurós értékével az értékesítés teljesítmény nem érte el az elmúlt évek dinamikus teljesítményének szintjét.
  • Igen pozitív volt a közép-, és kelet-európai szegmens 3,9 százalékos növekedése, mely így elérte a 57,3 millió eurót.

„Az első féléves forgalomnövekedés összességében kissé meghaladta a várakozásainkat. A közép-, és kelet-európai szegmens összesített értékesítési jutalékának növekedésével kompenzálni tudtuk a dél-, és nyugat-európai üzletmenet aktuális visszaesését”

– mondta Mario Freis, az OVB Holding AG vezérigazgatója.

Ez is érdekelheti:

Az OVB konszern 5,6 millió eurós EBIT-et ért el, amely a várakozásoknak megfelelően, a vállalati stratégia keretén belüli magasabb ráfordítások miatt alacsonyabb az előző éves értéknél.

„A kitűzött előrejelzéssel összhangban, az OVB ezzel a féléves eredménnyel a megfelelő pályán halad”

– magyarázta Oskar Heitz, pénzügyi igazgató.

A vállalat megerősíti a folyó üzleti évre kiadott előrejelzését

Az egyes országokban tapasztalható piac-specifikus trendek miatt a teljes 2018-as évre vonatkozó előrejelzés továbbra is a forgalmak kis mértékű visszaesésével számol. A vállalat 13,0 és 13,5 millió euró közötti operatív eredményre számít.

Ez is érdekelheti:

Foto: OVB.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...