Kövesse Facebook oldalunkat!

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) előírja a SET GROUP Nyrt. törzsrészvényeinek törlését a tőzsdei terméklistáról, a részvények utolsó kereskedési napja július 26., törlési napja július 31. – közölte a társaság a tőzsde honlapján kedden.

Mivel a SET GROUP részvények tőzsdei forgalmazását az MNB határozatával korábban felfüggesztette, az utolsó kereskedési nap meghatározása technikai dátum, az értékpapírokkal tőzsdei forgalomban már nem lehet kereskedni.

A jegybank május 6-án függesztette fel a SET GROUP Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, és 6 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki, mert a társaság nem tette közzé határidőben a 2021-es pénzügyi évről készített éves jelentését.

A tőzsde honlapján közzétett adatok szerint a cég utolsó nyilvánosan elérhető árbevétele 2,37 milliárd forint volt 2020-ban, az előző évi 501 millió forintot követően, vesztesége 2020-ban meghaladta a 190 millió forintot, 2019-ben 41 millió forint lett.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...