Kövesse Facebook oldalunkat!

A Végtagmentő Applikáció Kft. egészségügyi szolgáltatása nyerte az idén harmadik alkalommal megrendezett Bridge to Benefits 2023 – Mesterkurzus felelős vállalkozásokért programot – közölte a Budapesti Kereskedelmi Iparkamara (BKIK) szerdán az MTI-vel.

Az applikáció a cukorbetegség szövődményének megelőzését szolgálja, amelyhez kapcsolódik egy személyre szabott betegedukációs program is.

A BKIK által kezdeményezett és a Civil Impact Nonprofit Kft., valamint vezető hazai nagyvállalati, civilszervezeti, önkormányzati, felsőoktatási partnerek együttműködésével megvalósult programban gyakorlati képzéssel segítettek nyílt pályázaton kiválasztott tizenegy mikro-, kis- és középvállalkozást, közülük kilenc döntött úgy, hogy a képzés záróeseményén bemutatja a kéthónapos műhelymunka során kidolgozott projektjét.

A közlemény kitért arra, hogy a záróeseményen a győztesen kívül innovatív mentálhigiénés szolgáltatások, kreatív hulladék újrahasznosítás, feldolgozóipari, valamint építőipari fenntarthatóság, neurológiai diagnosztika támogatás, valamint turizmus témában mutattak be projekteket.

A legjobb projektötletek megvalósításának hátterét a következő 6 hónapban a BKIK, valamint a programban résztvevő egyéb szakértők, mentorok biztosítják inkubáció keretében, a nagyvállalati és civil partnerekkel együttműködve.

Nyitókép: Unsplash,.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...