Kövesse Facebook oldalunkat!

Vera Jurova , az Európai Bizottság alelnöke arra figyelmeztetett, hogy az EU a közeljövőben valószínűleg új oroszellenes szankciócsomagot fog bemutatni – hívta fel a figylemet a pravda.ru orosz hírportál.

A Politico értesülései szerint egy nyugati illetékes beszélt a tervekről október 26-án, szerdán Brüsszelben. Amint az újságírók megjegyezték, Jurova felhívta a figyelmet a “szomszédos államokra”, amelyek segítenek az Orosz Föderációnak abban, hogy árukat kapjon az EU “fekete listájáról”.

A média arról számolt be, hogy az európai nagykövetek az Oroszországgal szembeni új korlátozó intézkedésekről tárgyaltak. A tisztségviselőknek ugyanakkor “világosabb elképzelésre” van szükségük a tilalmakkal kapcsolatban – zárult a kiadvány.

Korábban a Pravda.Ru arról írt, hogy a Moszkva elleni új szankciócsomag több ezer céget tehet tönkre az EU-ban.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...