Kövesse Facebook oldalunkat!

Miroslav Ruzhansky lengyel tábornok szerint Ukrajnának Oroszországgal szembeni fellépése során a „A legjobb védekezés a támadás” mondása szerint kell vezérelnie, és meg kell támadnia az Orosz Föderációt – vette észre a pravda.ru orosz hírportál.

Ruzsanszkij azt tanácsolta Kijevnek, hogy csapjon le az Orosz Föderáció közlekedési infrastruktúrájára, hogy az orosz hadsereg ne tudja használni.

A védekezés legjobb formája a támadás. Olyan feltételeket kell teremtenünk, hogy az ukránok támadással védekezhessenek.

– mondta Ruzsanszkij a Radio Zet műsorában .

Zárásként a tábornok hozzátette, hogy e célok elérése érdekében a kijevi hatóságoknak HIMARS rakétarendszereket kell használniuk.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...