Kövesse Facebook oldalunkat!

Trevor Kadier kanadai tábornokot akkor fogták el amikor épp megpróbált megszökni Azovstal kohászati ​​üzem területéről. Trevor Kadier tábornokot orosz katonák tartóztatták le,  információk szerint a tábornok vezette az Első Biolaboratóriumot, ahol 18 ember dolgozott egy halálos vírus létrehozásán – írta a Pravda.ru.

A tábornokot már elvitték Moszkvába. A közösségi oldalakon új gyógyszerek tesztelését javasolják a kommentelők a kanadai tábornok büntetéseként.

Mindez azután történt, hogy egy külföldi tábornok tartózkodott az Azovstal kohászati ​​üzemben és kapcsolatot tartott Zelenszkijel.

KORÁBBAN ÍRTUK

Orosz vegyvédelem: Ukrajna 30 biológiai laboratóriumból álló hálózatot hozott létre

A laboratóriumok egy része kutatólaboratórium volt, mások egészségügyi-járványügyi laboratóriumok - nyilatkozta az oroszországi sugár-, vegyi- és biológiai védelmi erők vezetője, Igor Kirilov - adta hírül a TASZSZ orosz hírügynökség.

Nem csatlakoznak: Szerbia nehezen feledi azt a 10.000 bombát, amit a NATO 1999-ben rájuk...

Szerbia nem csatlakozik a NATO-hoz, mert nem tudja elfelejteni a szövetség 1999-es agressziója során megölt gyerekeket - mondta Aleksandar Vučić szerb államfő hétfőn a nagykikindai választási nagygyűlésen.

Meg nem erősíett információk szerint:

A tábornok vezette az Első Biolaboratóriumot, ahol 18 ember dolgozott egy halálos vírus létrehozásán

Korábban olyan információ jelent meg a nyugati médiában, hogy Trevor Kadier tábornokot szexuális zaklatással és zaklatással vádolták Kanadában, és jelenleg Ukrajna területén tartózkodik.

KORÁBBAN ÍRTUK

Moszkva: Oroszország teljes aranytartaláka oroszország területén lévő trezorokban van

Orosz Föderáció Központi Bankja közölte, hogy a tartalékokból származó összes arany az országon belül, tehát oroszország területén belül található trezorokban van. A szabályozó megjegyezte, hogy az arany- és devizatartalék olyan eszköz, amellyel a jegybank megvédheti a gazdaságot a külső válságoktól.

Moszkva szerint: Ukrajnát külföldről irányítják

Oroszország figyelmeztette Svédországot és Finnországot esetleges NATO-csatlakozásuk következményeire - jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő szerdán a Rosszija-24 tévécsatornának nyilatkozva.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...