Kövesse Facebook oldalunkat!

A SpaceX és a Tesla alapítója, Elon Musk 44 milliárd dollárért végül mégis megvásárolta a  Twittert, ahonnan Donald Trump amerikai elnököt – a világtörténelemben példa nélküli módon –  kitiltották.

A Twitter ma bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött Elon Muskkal részvényenként 54,2 dollárért, ami körülbelül 44 milliárd dollárt tesz ki.

A Reuters egy korábbi beszámolója szerint névtelenséget kérő források közölték, hogy a Twitter megfontolja a részvényenkénti 54,2 dolláros ajánlatot. 

Elon Musk – aki jelenleg a világ leggazdagabb embere – magánszemélyként tárgyal a Twitter megvásárlásáról. A tranzakcióval kapcsolatban ezt mondta:

A Twittert minden eddiginél jobbá szeretném tenni azáltal, hogy új funkciókkal bővítem a platformot, nyílt forráskódúvá teszem az algoritmusokat a bizalom növelése érdekében, valamint legyőzöm a spamrobotokat, és minden embert hitelesítek.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...