Kövesse Facebook oldalunkat!

Oroszország megtorló szankciókat vezetett be az Egyesült Királysággal szemben: az országból kitiltottak toplistáján ezúttal a brit kormány és a politikai pártok kulcsfigurái is szerepelnek. A listán különösen szerepel Boris Johnson brit miniszterelnök és helyettese, Dominic Raab, Liz Truss külügyminiszter, Theresa May volt miniszterelnök és még sokan mások – írta a Pravda.

Az orosz külügyminisztérium elfogadhatatlannak nevezte az Egyesült Királyság uszítását, amely nemcsak szövetségeseit, hanem más államokat is arra késztet, hogy felkeljenek Oroszország ellen és szankciókat vezessenek be. Emellett a minisztérium elítélte a halálos fegyverek Kijevbe juttatását és a NATO-erők összehangolását.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...