Kövesse Facebook oldalunkat!

A védelmi minisztérium közölte, hogy a Moszkva rakétacirkáló vontatás közben elsüllyedt A hajó egy lőszerrobbanás következtében korábban megsérült – írta a RIA-Novosztyi.

A korábbi tűz  – vagy ukrán rakétatalálat – miatt történt lőszerrobbanás következtében a hajótest elvesztette stabilitását és így a vontatás közben elsüllyedt a viharos tengeren.

Április 14-én éjjel a védelmi minisztérium arról számolt be, hogy a Moszkva cirkálón tűz ütött ki, amitől a lőszerek egy része felrobbant. A legénységet teljesen evakuálták.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...