Kövesse Facebook oldalunkat!

Borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor. Emellett kezdetben főleg a Dunántúlon és az Északi-középhegységben, estétől az Alföldön is egyre több helyen havas eső, tapadó, olvadozó hó válthatja fel az esőt. Átmenetileg vastagabb hó a hegyekben lehet.

Vasárnap kezdetben erősen felhős időre van kilátás, majd napközben északnyugat felől egyre több helyen vékonyodik, szakadozik a felhőzet. A Dunától keletre egy összeáramlási zóna mentén estig is maradhatnak vastagabban felhős, borult területek.

A déli órákig még több helyen valószínű vegyes halmazállapotú csapadék. A havat egyre inkább havas eső, eső váltja fel. A keleti összeáramlás mentén még a délutáni, esti órákban is lehetnek néhol záporok, hózáporok. Az északi, északnyugati szelet sok helyütt erős, a Dunántúlon és északkeleten időnként viharos lökések kísérhetik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +2 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 4 és 9 fok között várható.

Nyitókép:  MTI/Archív.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...