Kövesse Facebook oldalunkat!

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kényelmesebbé teszi az éjszakai közlekedést, ezért több éjszakai járat menetrendje néhány perccel módosul – tájékoztatta a társaság pénteken az MTI-t.

A közlemény kiemelte, hogy a menetrendi korrekciók segítik a gördülékenyebb eljutást a célállomásra, és újabb helyszíneken biztosítják a csatlakozást egyes járatok között.
A részletekről közölték: a menetrendi változások az 1-es villamost, valamint a 901-es, a 907-es, a 908-as, a 918-as, a 934-es, a 941-es, a 973-as, a 973A, a 979-es, a 979A, a 992-es és a 999-es éjszakai autóbuszokat érintik.

Mint írták, a menetrendi korrekciók során kiemelt figyelmet fordítottak a jelenlegi csatlakozási rendszerek fenntartására, sőt az utasok észrevételei alapján a gördülékenyebb eljutás érdekében a társaság áprilistól további helyszíneken biztosítja a csatlakozást egyes járatok között.

Ennek eredményeként bizonyos 973A járatokkal a belváros felől Budafokra érkező utasok számára a Városház téren lehetővé válik a kerület felsőbb lakóterületeit érintő 941-es járatra való átszállás, amely jelentősen javítja a belváros irányából Budafok és Budatétény elérését az éjszakai órákban – tették hozzá.

A BKK szerint kényelmesebbé válik az utazás az 1-es villamos vonalán is éjszaka. Az utasforgalmi igényekhez igazodóan a késő esti, valamint a kora hajnali időszakban több esetben a teljes útvonalon a 901-es és a 918-as éjszakai járatokkal biztosítja a BKK az eljutást. Egyúttal az eddig a forgalomból kocsiszínbe kiálló villamosok és az ebben az időszakban rövidebb útvonalon közlekedő éjszakai autóbuszok közötti átszállási kényszer megszűnik – olvasható a kommünikében.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...