Kövesse Facebook oldalunkat!

Az orosz és az ukrán delegáció elhagyta a Belovežszkaja Puscsát, ahol csütörtökön zajlott a tárgyalások második fordulója. A második forduló két és fél óráig tartott, nagy áttörés azonban még nem történ – adta hírűl a TASZSZ hírügynökség.

Vlagyimir Medinszkij orosz delegáció vezetője elmondta, hogy a feleknek két kérdésben sikerült megegyezésre jutniuk; konkrétan megállapodás született:

  1. a polgári lakosság kivonulására szolgáló humanitárius folyosók létrehozásáról, valamint
  2. az ellenségeskedés esetleges ideiglenes leállításáról a polgári lakosság kivonulásának idejére.

Vlagyimir Medinszkij orosz delegáció vezetője jelentős előrelépésnek nevezte az ukrán delegációval kötött megállapodásokat.

Medinsky megjegyezte, hogy a megbeszélések során a felek három kérdésblokkot tárgyaltak: katonai, nemzetközi humanitárius és a konfliktus jövőbeni politikai rendezésének kérdését.

Az álláspontok teljesen egyértelműek, pontról pontra le vannak írva. Néhányukkal sikerült kölcsönös megértést találnunk.

– mondta.

Nyitókép: TASZSZ.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...