Kövesse Facebook oldalunkat!

A Qjob.hu online szakemberkereső oldal felelősségbiztosítás bevezetésével kívánja növelni felhasználóinak biztonságérzetét. Az online alkalmi felelősségbiztosítás abban az esetben lép érvénybe az online felületen, amikor a feladat, illetve az adott munka elvégzése közben anyagi károkozás történik, tehát megsérül, esetleg eltűnik egy tárgy, vagy egy eszköz.

(x) Szponzorált tartalom. A cikk megjelenését a Qjob.hu támogatta.

A Qjob.hu biztosítói partnere a lehetőségekhez képest gyorsan, legfeljebb egy-két napon belül elbírálja az esetet és dönt a kifizetésről, amelynek mértéke legfeljebb 300 000 forint értékig terjedhet.

Kinek jó ez a lehetőség?

A kezdő szakembereknek, akiknek még kevés tapasztalata van, és akiknek talán még egyetlen referenciamunkája, ügyfélértékelése sincs az oldalon. Továbbá a rutinos szakembereknek is fontos lehet, hiszen minél több munkát vállal valaki, annál nagyobb az esély arra, hogy hibázik. A legnagyobb körültekintés és alaposság mellett is történhetnek balesetek, mulasztások.

A biztosítás megléte növeli a bizalmat a megrendelőben, hiszen biztos lehet abban, hogy nem marad magára a keletkezett kárral.

Milyen károkat fedez a biztosítás?

A szerződés széleskörű biztonságot nyújt; számtalan helyzetben jelenthet megoldást. Ha szállítás során megkarcolódik egy szekrény vagy egy íróasztal, vagy ha a szakember a tisztítás során foltot ejt a padlón, a biztosítás azonmód érvénybe lép. A Qjob.hu biztosítója 300 000 forintig fedezi a felmerülő költségeket. A kárrendezés a szakember bevonása nélkül történik a helyszínen, kárszakértő segítségével. A helyzet kezelésére akár egy-két napon belül sor kerülhet.

Milyen kategóriában működik?

A biztosításokat bizonyos kategóriában, vagy alkategóriában lehet aktiválni. Ha a szakember legalább 30 napra megköti a szerződést, akkor a választott kategóriába tartozó összes megrendelésre érvényes lesz, amelyre az illető bejelentkezett. Például, ha a szakember szeptember elsejével megköti a szerződést, akkor biztos lehet benne, hogy szeptember 30-ig él a biztosítás. Tehát a szakember mindaddig mentesül a károkozás költségei alól, amíg a kár el nem éri a 300 000 forintban meghatározott maximális összeghatárt.

Miben ad fedezetet a Qjob.hu biztosítói partnere?

A szakember szolgáltatásai szerződéskötés esetén egy szabadon választott időtartamra biztosítva vannak. A biztosító fizet, amennyiben:

  • véletlen rongálás,
  • hibás teljesítés,
  • a munkavégzés közben,vétlen hibából származó további következmény,
  • vagy a szakember hibájából adódó anyagi kár keletkezik.

A biztosítás a személyes sérelmeket nem hivatott fedezni. Ha a szakember késne, vagy gorombán szólna vissza a megrendelőnek, az esetben a biztosító nem tud fizetni.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A biztosítás minimum időtartama 30 nap, amely meghosszabbítható. Az árat a kategória, illetve az alkategória határozza meg.

Ez egy kiváló lehetőség, amellyel a biztosítók a szolgáltatók helyzetét erősítik a fogyasztói szegmensben, s amellyel az új szolgáltatások, termékek bevezetését támogatják.

A Qjob.hu szakemberkereső – együttműködő partnert keres (biztosító társaság és/vagy alkuszok személyében) a felelősségbiztosítási szolgáltatás elindításához. Érdeklődni a robert@qjob.hu e-mail címen lehet.

Nyitókép: Unsplash.

(x) Szponzorált tartalom. A cikk megjelenését a Qjob.hu támogatta.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...