Kövesse Facebook oldalunkat!

Dinamikusan növekszik az online szerencsejátékok globális piaca, amelynek értéke idén 9,3 százalékos növekedéssel elérheti a 97 milliárd dollárt – tájékoztatta a Vegas.hu portált üzemeltető LVC Diamond Kft. csütörtökön az MTI-t.

A közleményben az Online Gambling Global Market Report 2024 tanulmány adataira hivatkozva azt írták, hogy az iparág bevétele 2028-ig 137 milliárd dollárra emelkedhet. A közelmúltban a piac növekedését a digitális szolgáltatások és az okostelefonok térnyerése mellett a világjárvány is támogatta – jegyezték meg.

A Vegas.hu mint a hazai online szerencsejáték-piac egyik legnagyobb szereplője a folyamatosan bővülő magyar felhasználói bázis igényeit szem előtt tartva növekszik – írták.
Idézték a Deloitte nemzetközi tanácsadó jelentését, amely szerint a magyarországi online szerencsejáték-piac 2023 januári nyitása jelentős növekedési potenciállal kecsegtet, és a piac liberalizációja további bevételt hozhat az állam számára.

A tájékoztatás szerint az elmúlt évben a Vegas.hu története legnagyobb fejlesztéssorozatát hajtotta végre; összesen 700 új online kaszinójáték került fel az oldalra, ezzel a kínálat ezerre bővült. Jelenleg 18 nemzetközi játékszolgáltatóval működnek együtt, amely közel kétszeres növekedés tavaly márciusa óta.

Nyáron elindult az online sportfogadás, és elsőként vezették be a korai kifizetés lehetőségét – emlékeztettek.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a LVC Diamond Kft. nettó árbevétele 2022-ben 48,124 milliárd forintot ért el, a 2021-es 30,388 milliárd forint után. Adózott eredménye a 2021. évi 10,171 milliárd forintról 19,273 milliárd forintra nőtt egy év alatt.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...