Kövesse Facebook oldalunkat!

Késő estére a Tiszántúlon és a Zemplén térségében lassan megszűnik az eső, eközben nyugat felől újabb felhősödés kezdődik, estétől a Dunántúlon már újra lehet eső. Éjszaka ez a csapadékzóna kelet felé terjeszkedik, miközben gyengül is, az átmenetileg kevésbé felhős keleti tájakon pára, köd képződhet.

Napközben a Békéscsaba-Salgótarján vonal környékén borult idő várható, máshol felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Szórványosan kisebb eső, zápor, a hegyekben hózápor is előfordulhat. Ma estig a Délnyugat-Dunántúl és északkeleti tájak kivételével nagy területen lesz viharos az északnyugati szél, éjszakától azonban már csak erős széllökések várhatók.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5 fok között alakul, fagy a hosszabb ideig derült, szélcsendes helyeken lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 5 és 10 fok között valószínű.

KORÁBBAN ÍRTUK

Nyugdíjba mennél 30-40 évesen? Matek az egész: a PANNON-SAFE már kisütött valamit

A mókuskerékből való kiszállás régóta foglalkoztatja a ... nos, nagyjából mindenkit, aki benne van. Egy Észak-Amerikában indult mozgalom van terjedőben Európában is, amelynek több sikeresen idő előtt nyugdíjba vonult tagja hírdeti, hogy néhány – módszereiben egyszerű, betartásában nehéz – alapelv segítségével sok ember számára elérhetővé válhat, hogy az unott, fárasztó munkáját egy kellemes és jobb életre cserélje.

Tizenötezres hallgatóság az USA-ban, Király Márta a burnoutból tért vissza a csúcsra

Az Aegon Premium üzletágának vezető szakértője töretlenül építi karrierjét. Ma már nemcsak a biztosítási szakma, de a hazai gazdasági elit is ismeri a nevét.

Szekszárdi gázrobbanás: Meghaladja a 200-at a bejelentett károk száma

Eddig 50 millió forintot meghaladó kártérítést fizetett ki az Aegon Biztosító a szekszárdi gázrobbanásban érintetteknek, kétszázat meghaladó kárbejelentést kezel a biztosító. A kárszakértők folyamatosan dolgoznak, a helyreállítás módjáról és technológiájáról egyeztetnek a károsultakkal és a társasház képviselőivel.

Időjárási helyzet Európában

  • Kontinensünk legnagyobb részén alacsony nyomású képződmények alakítják az időjárást, ezért többfelé fordul elő eső, a Skandináv-félszigeten havazás.
  • Európa délnyugati, nyugati részén ugyanakkor magas a légnyomás, arrafelé több órára kisüt a nap.
  • Fagypont alatti hőmérséklet, igazi téli idő csak a Skandináv-félszigeten van, máshol több fokkal magasabb értékeket mérnek, mint ilyenkor általában.
  • A legmelegebb Spanyolország délkeleti része, ott helyenként 25 fok közelébe melegszik fel délutánra a levegő.
  • Nálunk északnyugati marad, de gyengül az áramlás, ezért jelentősen mérséklődik a szél, nagy csapadék már sehol sem várható.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...