Kövesse Facebook oldalunkat!

Reggelig gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen alakulhat ki zápor. Csütörtökön a gyengén vagy közepesen felhős ég mellett többórás napsütésre számíthatunk.

A Dél-Alföldön reggel, délelőtt még eshet, de napközben már csak néhol alakulhat ki gyenge zápor, esetleg a magasabb hegyekben hózápor.

KORÁBBAN ÍRTUK

A biztosításközvetítői szakma esete a COVID-dal, avagy a digitalizáció nem csak egy múló hóbort...

Folyamatosan figyeljük és elemezzük a világban tapasztalható gazdasági folyamatokat és azok lehetséges hatásait. Annak ellenére, hogy a magyar biztosítási piacot elvakította és elkényelmesítette a még év elején is érzékelhető kedvező gazdasági környezet miatt kialakult pénzbőség

Kisállatok home office-ban: Nem árt, ha rájuk is kötünk biztosítást

Ha jobban belegondolunk, akkor magunk is rájöhetünk, hogy házi kedvenceink mindig is home officeban voltak, jelen helyeztben viszont mi vagyunk a „betolakodók”: a gazdik egyik napról a másikra, váratlanul otthon maradtak.

Az északnyugati szelet élénk, estétől már egyre nagyobb területen erős, helyenként viharos lökések kísérik, majd csütörtökön délután már fokozatosan mérséklődik a légmozgás.

  • A hőmérséklet hajnalban általában 0 és +4 fok között alakul, de elsősorban az Északi-középhegység tágabb térségében és a délnyugati határvidéken -3, -4 fok is előfordulhat.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 5 és 8 fok között várható.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...