Kövesse Facebook oldalunkat!

Estétől erőteljes gomolyfelhő-képződés kezdődik. A délutántól elsősorban a Dunántúlon és az ország északi megyéiben várható zápor, zivatar. Az éjszaka során a változó felhőzetből már csak elszórtan fordulhat elő csapadék.

Hétfő délután

  • A kora délutáni órákban elsősorban a Dunántúlon, főleg a Dunántúl északi részén alakulhatnak ki zivatarok, melyekben a legerősebb széllökések meghaladhatják a 80 km/h-t.
  • A zivatarokat helyenként jégeső is kísérheti, a jégszemek átmérője akár a 2 cm-t is meghaladhatja. Egy-egy erősebb cellából rövid idő alatt több mint 20 mm csapadék is hullhat.
  • A délutáni, esti órákban az ország középső részén, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben, valamint az Északi-középhegységben is lehet zivatarokra számítani. Késő estétől a zivatartevékenység megszűnik.

Kedd

A nap első felében még sok lesz a felhő, majd délutántól északnyugat felől csökken a felhőzet és többórás napsütés várható. Reggel, délelőtt elvétve, majd a déli óráktól ismét többfelé alakulnak ki záporok és főként az Alföldön zivatarok.  Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszaki hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 20 és 26 fok között várható.Érdekes hírek

Fotó: Pexels

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...