Kövesse Facebook oldalunkat!

A kidőlt fa miatt állt a forgalom az Andrássy úton a hétvégén a reggeli órákban – tájékoztatott a parkingfo.hu hétvégén reggel.

A Dalszínház utca környékén csavarodott ki tövestül egy fa, valószínűleg a korábbi esőzések miatt. Az Andrássy út rövid időre teljes szélességében lezárásra került. BKK közlése szerint a kidőlt fát a tűzoltók később eltávolították.

A beleset egy fizető parkolási övezetben, – bár díjfizetési időszakon kívül – pont egy parkoló automata mellett történt. Ha az autónak nincs CASCO-ja, vajon kifizeti-e a parkolási társaság a kárt?

Parkoló automata mellett dőlt autóra egy öreg fa az Andrássy úton
Parkoló automata mellett dőlt autóra egy öreg fa az Andrássy úton | Fotó: index.hu – olvasói
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...