Barion Pixel
21.6 C
Budapest
- 2022. augusztus 11.
/  Zsuzsanna, Tiborc
Kezdőlap Címkék Németország

Címke: Németország

Szivatós szankciók: Németországban már csaknem 800 forintba kerül egy liter gázolaj

Németországban drágult leginkább a dízel üzemanyag az EU-ban az ukrajnai háború kezdete óta, már majdnem 800 forintot (2,075 eurót) kell fizetni érte literenként, a benzinnél pedig csak Ausztriában regisztráltak nagyobb áremelkedést egy vasárnap ismertetett kimutatás szerint.

Öngól? Birkákkal próbálják népszerűsíteni az oltakozást Németországban

Meglehetősen ellentmondásosra sikeredett egy Észak-német pásztor akciója, aki az oltakozást akarta népszerűsítani, azzal, hogy birkákból formázott fecskendőt egy mezőn, majd mindezt a levegőből lefényképezte.

Magyar vállalkozók külföldön: Multinacionális szemlélettel építi IT cégét, Berlinben is van már irodája

Nagyjából tíz éve, hogy Nagy Dominique és csapata elkezdett az OTP-vel együtt dolgozni a backoffice fejlesztésén. Mára oda jutottak, hogy szinte minden, amit az ügyfél megkap - szerződés, egyenlegértesítő, számlalevél - az INNODOX-os IT megoldásokon alapszik.

Szélvihar Németországban: Halálos áldozatok is vannak, sok a baleset és a közlekedési fennakadás

Közlekedési fennakadásokat és halálos áldozattal is járó baleseteket okozott hétfőn Németországban a Mortimer nevű viharfront, amely heves széllel és esővel érkezett meg.

Továbbra sem várható sebességkorlátozás a német autópályákon

Továbbra sem várható általános sebességkorlátozás a németországi autópályákon a szövetségi kormány szóvivőjének egy hétfői nyilatkozata szerint.

Vissza kell fizetni a luxus elektromos autók után felvett kedvezményt

Országszerte mintegy 800 Tesla S tulajdonosnak kell Németországban visszafizetnie azt a 4000 eurós (mintegy 1,3 millió forint) kedvezményt, amelyet a jármű megvásárlásakor kaptak

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK