Barion Pixel
18.3 C
Budapest
- 2021. április 22.
Ma Csilla, Noémi napja van.
Kezdőlap Címkék Lehel Gábor

Címke: Lehel Gábor

Lehel Gábor, az UNION Biztosító vezérigazgatója a VIG igazgatóságába került

A bécsi székhelyű, Közép-Kelet Európában vezető pozíciót betöltő VIG csoport Felügyelő Bizottsága 2019.09.10-én hozott határozatával Lehel Gábort, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatóját 2020. 01.01-ei hatállyal a VIG igazgatóság tagjává nevezte ki.

Coolság a köbön: Az UNION Biztosító kutyabarát munkahely lett!

Milyen egy igazán trendi munkahely? Az UNION szerint élhető, szerethető és kutyabarát. A biztosító a saját tulajdonában lévő Kálvin Tower irodaházban tette lehetővé munkavállalói számára, hogy a hét bármely munkanapján négylábú kedvenceikkel érkezzenek munkába.

Union: Szeretjük a kihívásokat, bizakodva tekintünk az idei évre

Néhány évtizeddel ezelőtt a biztosítók még kevésbé tartották fontosnak, hogy akár napi kapcsolatot tartsanak fenn az ügyfeleikkel, napjainkra viszont ez gyökeresen megváltozott. Az élő kapcsolatok hasznos és új lehetőségeket teremtenek, amiről nem éri meg lemaradni, még az Union Biztosítónak sem. 

Lehel Gábor: Azt várom a HR-től, hogy feszegesse a határokat

A számítógép melletti munka általánossá válásával a munkáltatóknak egyre komolyabb kihívást jelent, hogy a munkahelyen eltöltött időt kellemessé és egyben egészségessé is tegyék. A színes falak és egy csocsóasztal ma már kevés embert dobnak fel.

Díjat nyert az UNION Biztosító, továbbra is támogatják a Bátor Tábort

Az UNION Biztosító 2012 után másodízben nyerte el a Vienna Insurance Group (VIG) által 25 országban meghirdetett Günter Geyer-díj második helyezését.

Három a magyar igazság: Így fuzionált az Union Biztosító

Az április elsejei biztosító-fúzió után először lépett a sajtó nyilvánossága elé az új társaság menedzsmentje, és osztott meg információkat az az egyesülés körülményeiről, valamint a biztosító társaság terveiről. A Vienna Insurance Group minden bizonnyal szakít a korábban alkalmazott multibrand stratégiával: az (új) Union Biztosítónak így sokkal karakteresebb megjelenése lehet majd a hazai piacon. 

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK