Kövesse Facebook oldalunkat!

A bécsi székhelyű, Közép-Kelet Európában vezető pozíciót betöltő VIG csoport Felügyelő Bizottsága 2019.09.10-én hozott határozatával Lehel Gábort, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatóját 2020. 01.01-ei hatállyal a VIG igazgatóság tagjává nevezte ki.


Magyar kolléga a VIG igazgatóságában

Lehel Gábor (42) a VIG csoporthoz 2003-ban, Bécsben csatlakozott, 2008-tól igazgatósági tagi pozíciót töltött be a VIG magyar leányvállalatánál, az UNION Biztosítónál, 2010-től 2011-ig pedig ezzel párhuzamosan a VIG szlovák leányvállalatánál, a KOOPERATIVA poisťovňa-nál is.

Elnök-vezérigazgatóként 2011. júliusa óta irányítja az UNION Biztosítót. Emellett 2016 óta a VIG helyettes igazgatósági tagjaként újabb nemzetközi feladatokkal is megbízták, felügyelő bizottsági elnök jelenleg is a VIG bosznia-hercegovinai ill. észak-macedóniai leányvállalataiban.

Gratulálok Lehel Gábornak, nagy büszkeséggel tölt el, hogy a VIG csoport igazgatóságában egy olyan magyar kollégámat üdvözölhetjük, aki sok éves nemzetközi tapasztalattal bír és természetesen nem utolsó sorban a VIG számára stratégiai fontosságú sikereket ért el Magyarországon.

– mondta Dr. Havasi Judit, az UNION Biztosító Felügyelő Bizottságának elnöke.

Dr. Havasi Judit elmondta továbbá, hogy Lehel Gábor utódjáról az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatói székében az UNION Felügyelő Bizottsága várhatóan a 2019. 09.13-ai ülésén dönt.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...