Kövesse Facebook oldalunkat!

Őrizetbe vettek egy férfit, aki több tucat fegyvert tartott csepeli otthonában, valamint bántalmazta feleségét – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a csepeli rendőrök a Terrorelhárítási Központ segítségét kérték a férfi elfogásához, akinek a házában mintegy 80 fegyvert és több ezer lőszert, valamint lőszerek készítéséhez használt alapanyagokat találtak.

A lefoglalt eszközöket fegyverszakértő bevonásával vizsgálják

– tették hozzá.

A 62 éves férfit előállították, majd lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint kapcsolati erőszak bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására – áll a közleményben.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...