Kövesse Facebook oldalunkat!

Erőteljes gomolyfelhő-képződés várható több helyen záporral, zivatarral, majd északkelet felől határozottan csökken a gomolyfelhőzet és a csapadékhajlam, az éjszaka második felére nyugaton és délen is megszűnnek a záporos, zivataros gócok.

Hétfőn napos idő várható általában kevés gomoly- és fátyolfelhővel, az ország döntő részén csapadék nélkül, de a délkeleti határ közelében és az Alpokalján nem lehet kizárni egy-egy záport, esetleg zivatart.

Az északkeleti, északi szél több helyen megélénkül, északkeleten olykor meg is erősödik. Vasárnap zivatarok környezetében átmeneti viharos lökések is előfordulhatnak.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 11 és 16 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 20 és 25 fok között alakul.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...