Kövesse Facebook oldalunkat!

A nemzet a Nyugat nagy találmánya, a szabad világ szíve közepe, de a szabad világ minden nemzete támadás alatt áll – mondta Orbán Viktor Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencián csütörtökön (CPAC).

A miniszterelnök a kétnapos tanácskozás nyitónapján közölte: a nemzet a nyugati világ Achilles-sarka is egyben, és ha a nemzetek elpárolognak, szétbomlanak, elrozsdásodnak, akkor elvész a szabad élet lehetősége, a Nyugat elbukik.

Mindannyian támadás alatt állunk Európában éppúgy, mint Amerikában

– mondta a kormányfő, hozzátéve: a támadás nem gazdasági természetű,

biológiai fegyverrel van dolgunk, vírustámadást indítottak ellenünk, és ez a vírus a nyugati világ legsebezhetőbb pontját, a nemzetet támadja

Magyarország egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik; Magyarország az a hely, ahol nemcsak beszéltek a progresszív liberálisok legyőzéséről és egy konzervatív, keresztény politikai fordulatról, hanem azt meg is csinálták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.

Az Alapjogokért Központ által Együtt erő vagyunk! címmel szervezett tanácskozáson beszédében a kormányfő kiemelte: nehéz rosszabb helyzetben lévő országot elképzelni, mint amilyen Magyarország volt 2010-ben. Akkor az volt a kérdés, hogy

Egy konzervatív politika talpra állíthatja-e a liberálisok ámokfutása miatt csődbe jutott országot

– fogalmazott.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a kísérlet sikerült,

Mi vagyunk a bizonyíték, csak a konzervatív politika segíthet ott, ahol a liberálisok, a baloldaliak romba döntöttek egy országot.

A magyar sikertörténet azóta is tart – tette hozzá.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...